Devletimizin Önemli Bir Yatırımı

Devletimizin Önemli Bir Yatırımı

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Ocak 2021 10:43
Devletimizin Önemli Bir Yatırımı

Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik ve Belediye Başkanı Veli Gök yapımı tamamlanarak hizmete giren Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinde incelemelerde bulundu.

63 Milyon TL’ye mal olan Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi, Eğirdir ve bölge halkına hizmet vermeye başladı. İlk olarak 1952 yılında açılan hastane bir dönem ülkemizin en önemli Kemik ve Eklem Hastalıkları  Hastanesi olarak ülke genelinde haklı bir unvana sahipti. Ancak yıllar içinde fiziksel olarak yetersiz hale gelen hastane için 2018 yılı Şubat ayında yeni bina çalışmaları  başlatıldı.

Kaymakam Çelik gezi ve incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada “Hastanemiz 21 bin 500 metrekare kapalı alana sahip. Binada 4 ameliyathane, 8 yoğun bakım yatağı, 5 diş ünitesi, 24 poliklinik odası, 20 adet fizik tedavi ünitesi, tomografi odası, röntgen odası, 10 diyaliz ünitesi bulunmakla birlikte 50 araç kapasiteli kapalı ve 175 araç kapasiteli açık otopark hizmet vermekte. 100 yatak kapasitesi ile Eğirdir’de hizmet veren sağlık kuruluşumuz, devletimizin önemli bir yatırımıdır. Birçok sağlık ihtiyacına cevap veren hastanemizde hastane yönetimimiz, doktorlarımız, hasta bakıcılarımız ve tüm personelimiz güler yüzleriyle ve tecrübeleriyle halkımıza hizmet veriyorlar, ben hastanemizin tüm çalışanlarına ve salgın dönemindeki özverilerinden dolayı ülkemizdeki tüm sağlık çalışanlarına emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum ve tüm hastalarımıza acil şifa diliyorum.” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.