Devletten Kaçmayın

Isparta Defterdarı Rahmi Turan, devlete vergi ve diğer borçları olan vatandaşların maddi imkansızlıklardan ötürü kendilerinden kaçmamalarını isteyerek:' ;Gelin sorununuzu bize anlatın, bizde size yardımcı olalım' dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Ağustos 2013 11:12
Devletten Kaçmayın

Isparta Defterdarı Rahmi Turan, vatandaşların mağdur olmaması için her türlü kolaylılığı sağladıklarını söyledi. Maddi imkansızlardan ötürü ödenemeyen vergi ve diğer borçlarınızın çözümü yine devlette. İl Defterdarı Turan, insan odaklı hizmet anlayışını prensip ettiklerini belirterek, ‘Gelin görüşelim, borcunuzu tatlıya bağlayalım’ dedi.

Rahmi Turan, vergi yada v.b borç sorunu olan mükelleflerin direk olarak kendilerine gelmelerini söyledi. Defterdar Turan: “Isparta’da tahsilat oranımız iyi. Türkiye’de ilk 15’in içerisindeyiz. Duyarlı ve sağduyulu Isparta halkına teşekkür ediyorum” dedi.

Turan: “Halkımız devlete olan vergi, K.D.V diğer borçlarını ödüyor. Ödemeyen yada ödeyemeyen vatandaşlarımızın da bu konuya duyarlı olmalarını istiyorum. Bizim kapımız bütün vatandaşlarımıza açık. Gelsinler problemlerini sorunlarını bize anlatsınlar. Biz zorluk değil, kolaylık sağlayan bir kurumuz. Biz burada toplam kalitenin gerekliliğini uyguluyoruz.

Isparta Defterdarlığı olarak Defterdarlığımız çalışma alanına giren konularda, personelimize ve mükelleflerimize Toplam Kalite Yönetimi anlayışı içinde İnsan Odaklı bir yönetim anlayışı temel alınarak etkin, verimli, saydam bir hizmet sunmak ve ziyaretçilerimizi bilgilendirmek düşüncesiyle hizmet vermekteyiz.

Bir hizmet kuruluşu olarak Defterdarlığımızın Misyonu; geleceği üretmek için geçmişi anlayarak, geçmişi görerek, geçmişten ders alarak hatalardan sakınarak geçmişten gelen bilgi ve deneyimlerimizle geleceğe ait düşüncelerle bir akıl oluşturmak ve güçlü yanlarımızı öne çıkararak, avantajlarımızı kullanarak zaaflarımızı, eksikliklerimizi, zayıf yönlerimizi gidermenin gayreti içinde hizmet sunmanın bilincinde olmaktır”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum