Devre Arası Olmaz

Fenerbahçe'nin devre arasında kadrosuna katmak istediği Kevin Kampl'ın menajeri, açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Aralık 2013 15:33
Devre Arası Olmaz

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olan Kevin Kampl için Ersun Yanal'ın ısrarı sürüyor. Sarı lacivertlilerin, sezon başından bu yana özellikle teknik direktör Ersun Yanal'ın isteğidoğrultusunda ilgilendiği Kampl transferinde yeni gelişmeşler yaşanıyor. Sloven futbolcununmenajeri Michael Ruhnau, önemli açıklamalarda bulundu.

DEVRE ARASI TRANSFER ÇOK ZOR
RedBull Salzburg takımının son yıllardaki çıkışının en önemli pay sahiplerinden biri olan Kevin Kampl, Fenerbahçe'nin transfrer listesine girmişti. Avusturya basınına da Fenerbahçe'nin kendisine olan ilgisinden bahseden ve açıklamalarda bulunan Kampl, formundan dolayı mutluolduğunu ifade etmişti.

Futbolcunun menajeri Michael Ruhnau ise sarı lacivertlilerin Kampl'ı istediğini doğruladı. Eurosport.com Türkiye'ye konuşan Ruhnau, Kampl'ın bu sezon çok önemliişlere imza attığını birçok takımın oyuncusuyla ilgilendiğini belirtti. Fenerbahçe'nin devre arasında bu transferi gerçekleştirmesinin oldukça zor olduğunu ifade eden Ruhnau, her an her şeyin olabileceğini ancak şimdilik bu transferin oldukça zor olduğunu sözlerine ekledi.

Salzburg'un Kampl'ı 10 milyon Euro'dan aşağı bir bonservis bedeline kesinlikle satmayacağını söyleyen Sloven futbolcunun menajeri, Türkiye'deki futbol piyasasından da haberdar olduklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.