Devrik Lider Kaddafi Öldü

Libya Geçiş Yönetimi Yaralı Olarak Yakalanan Kaddafi'nin Öldüğünü doğruladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Ekim 2011 14:58
Devrik Lider Kaddafi Öldü

Libya Geçiş Yönetimi Yaralı Olarak Yakalanan Kaddafi'nin Öldüğünü doğruladı. Muammer Kaddafi bilmecesi. Devrik liderin akibetiyle ilgili iki farklı haber heyecan uyandırdı.

KONVOYLA KAÇIYORDU
Libya’nın firari lideri Muammer Kaddafi’nin yakalandığı bildirildi. Kaynaklar, Kaddafi'nin bir konvoyla kaçmaya çalışırken NATO destekli hava saldırısında yaralandığını öne sürüyor

İtalya televizyonları Kaddafi'nin öldürüldüğünü, El Cezire ise Sirte yakınlarında ağır yaralı olarak yakalandığını duyurdu. Bu sabah saatlerinde yönetimi ele geçiren muhalifler, Kaddafi'nin doğum yeri olan Sirte kentinin kontrolünü tamamen ele geçirmişti.

HER İKİ BACAĞINDAN YARALI
Ulusal Geçiş Konseyi (UGK) yetkilisi Abdül Mecid, Muammer Kaddafi’nin her iki bacağından yaralı vaziyette ele geçirildiğini söyledi.

Bu arada Ulusal Geçiş Konseyi komutanlarından Muhammed Leyd, Kaddafi’nin Sirte’de yakalandığını, ağır yaralı olduğunu, ancak nefes alabildiğini belirtti.

"VURMAYIN VURMAYIN" DİYE BAĞIRDI İDDİASI
UGK yetkilileri, Kaddafi’nin Sirte yakınlarında NATO saldırısından kaçmaya çalıştığı sırada vurulduğunu ve yakalandığını ifade etti. Yetkililer, Sirte’de bir delikte saklanan Kaddafi’nin "Vurmayın, vurmayın" diye bağırdığını da kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dünya