Diego Haberi Caner'de Kriz Çıkarttı

Fenerbahçe'nin görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdiği Diego, imza aşamasındayken takımdaki dengeleri alt üst etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Mayıs 2014 11:10
Diego Haberi Caner'de Kriz Çıkarttı

Sambacı'ya imza parası olarak 5 milyon, yıllık da 3.6 milyon Euro garanti para verileceği iddiaları, Caner Erkin'in kafasını allak bullak etti. Bunun yanı sıra en az 20 bin Euro da maç başı ödeneceği göz önünde bulundurulunca Brezilyalı'nın senelik kazancı 15 milyon TL'yi bulacak.

BU durum sözleşmesi sona eren ve henüz yönetimle anlaşma sağlayamayan milli sol beki huzursuz etti. Başkan Aziz Yıldırım'la yapılan ilk görüşmelerde "Yıllık 2.5 milyon Euro garantipara isteriz" diyen Caner, "Bu rakamlar bütçemizi çok aşıyor. Sana ödeyeceğimiz maksimum rakam bonuslarla birlikte 2.1 milyon Euro" cevabını almıştı.

Aradakiİ uçuruma rağmen önceliği her zaman F.Bahçe olduğu için indirime sıcak bakacağı tahmin edilen başarılı oyuncu, son gelişmelerin ardından fikir değiştirebilir. Diego'ya ödenecekparayı duyduktan sonra nasıl bir yol haritası çizeceği merakla beklenen Caner Erkin ve menajeri Batur Altıparmak, şu an için Avrupa'dan gelen resmi tekliflere rağmen somut bir adım atmadı.

Sarı - lacivertli yönetim transfer harekatını birkaç gün içinde tamamlamayı düşünürken, düşünme aşamasında olan Caner'le de en geç çarşamba gününe kadar tekrardan masaya oturacak.

GÖRÜŞME BU HAFTA

Tarafların ortak bir noktada buluşmasına kesin gözüyle bakılırken, 2.5 milyon Euro senelik ücrette direten 26 yaşındaki futbolcunun indirime gidip gitmeyeceğini bekleyip göreceğiz

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.