Diego Ribas'ın Galatasaray Hayali!

Sezonun flaş transferi Diego Ribas, ilk üç maçlık performansıyla hayal kırıklığı yaşatırken, 6. haftada oynanacak Galatasaray derbisiyle ilgili iddialı sözler sarfetti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Eylül 2014 14:08
Diego Ribas'ın Galatasaray Hayali!

Oynadığı maçlarda bekleneni veremediğinin altını çizen Brezilyalı yıldız, “Türkiye Ligi gerçekten çok sert ve üst düzey. Ben Almanya ve İspanya’da daha çok tekniğe dayalı bir futbol yapısına alıştım. Ancak Süper Lig çok farklı, fizik mücadele ön plana çıkıyor. Takımlar büyük kulüplere karşı önce gol yememek ve rakibin tehlikeli oyuncularını durdurmak üzerine oyun planı uyguluyorlar. Alışmam bu nedenle biraz zor olacak.

Taraftarımızdan anlayış bekliyorum. Ancak Galatasaray maçı benim için dönüm noktası olacak. Bu maçta oynayacağım futbolla karşılaşmaya damga vurmak istiyorum. Şimdiye kadar bana her konuda yardımcı olan hocam İsmail Kartal ile arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.