Diego'dan Galatasaray'a Net Mesaj!

9 Temmuz'da İstanbul'a gelecek Brezilyalı oyuncu ülkesinde ders çalışıyor Maç görüntülerinden taraftara hayran kalan Diego, "İlk maçımda gerçek F.Bahçeli olacağım" diyerek vatandaşı Melo'nun takımına mesaj yolladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Temmuz 2014 13:02
Diego'dan Galatasaray'a Net Mesaj!

Fenerbahçe'nin yeni transferi Diego Ribas, Brezilya'da sezonun yorgunluğunu atıyor.

Üç gün sonra İstanbul'a gelecek olan sambacı anlaşmayı yaptığı günden beri harıl harıl ders çalıştığını söyledi. Fenerbahçe'nin maçlarını izleyen, taraftara hayran kalan Brezilyalı oyuncu Türkçe öğrendiğini de ekledi. Özellikle Galatasaray karşılaşmalarının atmosferine hayran kalan Diego, "Taraftar ile buluşacağım için heyecanlanıyorum. İlk maçımızın Galatasaray ile olması ilginç bir tesadüf. G.Saray'a gol atanın gerçek F.Bahçeli sayıldığını da öğrendim. İlk maçımda G.Saray'a gol atarak gerçek F.Bahçeli olmak istiyorum" diyerek G.Saray'daki vatandaşı Felipe Melo'ya da mesaj yolladı. Form olarak iyi durumda olduğunu, uyum sorunu yaşamayacağını iddia eden Diego, "Fenerbahçe taraftarları bana mesajlar atarak şimdiden motive ediyor. Yüzlerce sevgi ve destek mesajı alıyorum. Onların sevgisine layık olmak en büyük dileğim" dedi.

Alex ile kıyaslamayın

Fenerbahçeli eski oyuncu Edu'nun, "İyi futbolcu ama bir Alex değil" sözünü değerlendiren Diego, "Alex de Souza büyük bir futbolcu. Ancak bu tür kıyaslamaları doğru bulmuyorum. Ben sahaya çıkacağım, hocamın verdiği görevi yapacağım ve takıma faydalı olmaya çalışacağım. Sonrası beni ilgilendirmiyor. Ben sahada konuşmayı severim. Kaliteli olmasam, kendime güvenmesem teklifi zaten kabul etmezdim" diye konuştu.

İyi bir aile babasıyım

Diego Ribas, Dünya Kupası'nda Brezilya'nın şampiyon olacağını iddia ederken sözlerini şöyle noktaladı: İyi bir aile babasıyım. Düzgün bir yaşantım var. Çalışmayı çok seviyorum. Başarılı olmamak için bir nedenim yok. (Fotomaç)

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.