Digiturk'ten Play-off Kazığı

Şike meseleleri gündemdeyken, bazı takımların küme düşmesi muhtemelken, futbol izleyicileri Digiturk ve Lig TV aboneliklerini bloklar halinde iptal ediyorken, Türkiye Futbol Federasyonu “yayıncı kuruluşu kurtarmak için” eski köye yeni âdet getirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Eylül 2011 17:11
Digiturk'ten Play-off Kazığı

Şike meseleleri gündemdeyken, bazı takımların küme düşmesi muhtemelken, futbol izleyicileri Digiturk ve Lig TV aboneliklerini bloklar halinde iptal ediyorken, Türkiye Futbol Federasyonu “yayıncı kuruluşu kurtarmak için” eski köye yeni âdet getirdi ve kerameti kendinden menkul bir icat yaptı. Dedi ki, “Bu yıl play-off oynanacak”.

Kulüplerin sırtına ekstradan bir yük bindirildi. Ama amaç yayıncıyı kurtarmak olduğu için ve özellikle deAnadolu kulüpleri gelirlerinin büyük bölümünü Digiturk’ten elde ettikleri için kimse pek sesini çıkarmadı. Olay oldu bittiye geldi.

Digiturk de paçayı kurtardı. Ancak gördüğüm kadarıyla Digiturk paçayı kurtarmakla yetinmiyor. Fırsattan istifade ediyor. Digiturk’ten futbolmaçı izleyenlerden şimdi “play-off parası” adı altında yine para isteniyor. Digiturk abonelerine “Lig TV’nin playoff karşılaşmalarını ligin doğal bir parçası saymadığını ve ayrıca ücretlendirileceğini, bu fiyatın da 165 lira olduğu” söyleniyor.

Yani aylık 41 lira yerine 165 lira play-off parası isteniyor. Ama “Digiturk’ten asla ayrılmayacağım” diye bir taahhütname verirseniz o zaman yine 41 lira ödüyorsunuz. Digiturk’ü bu fırsatçılığından ötürü kutluyorum!

Fatih Altaylı - Habertürk

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum