Dikizleme Kulesi Gibi...

Dikizleme Kulesi Gibi...

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Eylül 2021 10:49
Dikizleme Kulesi Gibi...

İstanbul Yolu üzerinde Hasan Balaban alt geçidi bitişindeki yaya üst geçidi vatandaşların tepkisine sebep oluyor. Üst geçidin verimli bir şekilde kullanılmıyor olması ve bakımsız olmasının yanı sıra geçidin sağ ve sol kenarlarındaki evlerinin içinin görünüyor olması da ayrı bir sıkıntı. Vatandaşlar konuyu defalarca ilgililere iletmesine rağmen bir çözüm bulamamaktan yakınıyor.  

İstanbul Yolu üzerinde bulunan Hasan Balaban Alt Geçidinin bitişinde yer alan yaya üst geçidi mahalle sakinleri ve esnafın tepkisine neden oluyor. Yaya üst geçidinin verimli bir şekilde kullanılmadığını söyleyen vatandaşlar, “Bu üst geçidi doğru dürüst kullanan yok. Zaten yeri de çok doğru değil” yorumu yapıyor.

Yaya üst geçidinin bakımsızlığından da yakınan vatandaşlar, “Burası neredeyse yapıldığından bu yana hiçbir bakım görmedi. Üzeri, sağı solu spreyle yazılmış yazılarla dolu. Üst geçit neredeyse dökülüyor” ifadelerini kullanıyor.

Yaya üst geçidiyle ilgili en önemli şikayetlerden birisi ise üst geçitle paralel bulunan site sakinlerden geliyor. Öyle ki, üst geçide çıkan birisi üst geçitle paralel noktada bulunan evin içini rahatlıkla görebiliyor. Site sakinlerinin daha önce ilgili birimlere defalarca dilekçe verdiği ancak konunun bir türlü gündeme getirilmediği de edinilen bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.