Dikkat! 4 Cadde Trafiğe Kapatılacak

Dikkat! 4 Cadde Trafiğe Kapatılacak

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Ekim 2017 20:26
Dikkat! 4 Cadde Trafiğe Kapatılacak

Isparta’da bugün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları nedeniyle 4 Cadde geçici olarak trafiğe kapatılacak. Yetkililer, bayram süresince bu yolları kullanacak sürücülere alternatif güzergahlar önerdi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları nedeniyle Hükümet Caddesi’nde yapılacak kutlamalarda 29 Ekim 2017 Pazar günü yani yarın 4 Cadde 08.00 - 12.00 saatleri arasında trafiğe kapatılacak. 

Bu doğrultuda; başta törenlerin yapılacağı Hükümet Caddesi olmak üzere Mimar Sinan Caddesi, 6 Mart Atatürk Caddesi, İstasyon Caddesi ve Aksu Caddesinin bir bölümü 4 saat süreyle trafiğe kapatılacak. 

ALTERNATİF YOL 

VE GÜZERGAHLAR

Yetkililer, kutlamalar sebebiyle kapatılacak cadde ve sokaklara söz konusu saatlerde belirtilen caddeleri kullanacak sürücülere alternatif yol ve güzergahları kullanmaları önerisinde bulundu. Buna göre; İstanbul Yolundan Mimar Sinan Caddesine gidecek olan sürücülerin 113 Caddeyi takiben Cumhuriyet Caddesi güzergahını, Aksu ve müteakiben gerek Hükümet Caddesini gerekse 6 Mart Atatürk Caddesini kullanacak sürücülerin Karaağaç Mahallesi ile Davraz Mahallesi arasından geçen cadde güzergahını kullanmalarının uygun olacağı belirtildi.

OTOBÜS DURAKLARININ 

YERİ DE DEĞİŞTİ 

Öte yandan, Kaymakkapı Meydanı Belediye İşhanı önü ile Tuhafiyeciler Sitesi önündeki duraklarda yolcu indirip bindiren Özel Halk Otobüsleri’nin durağı da Mimar Sinan ve Hükümet Caddelerinin trafiğe kapalı olmasından dolayı bayram süresince Çarşı Polis Karakolunun üst bölümündeki İsmet Paşa Caddesi olacak. Otobüsler yolcularını bu cadde üzerinde durarak indirip bindirebilecekler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.