DİKKAT! Dolandırıcılar İş Başında

Evlere not bırakıp verdikleri İBAN Numarası ile Bağış Adı Altında Dolandırıcılık Yapıyorlar

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Nisan 2020 14:25
DİKKAT! Dolandırıcılar İş Başında

Koronavirüs salgınını fırsata çevirenler kervanına aleni dolandırıcılarda katıldı.

Çeşitli mahallelerde posta kutularına ve kapı önlerine bırakılan  "Biz Bize Yeteriz Ispartam" sloganının yer aldığı ve İBAN numarası verilerek bağış istenmen notların gerçeği yansıtmadığı anlaşıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde başlatılan "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" Milli Dayanışma Kampanyası dışında herhangi bir kurumun Isparta'da bağış toplaması söz konusu değil.

Konuyu Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'e ileten Haber Merkezimize açıklamalarda bulunan Başkan Başdeğirmen, "Malesef bir dolandırıcılık olayı ile karşı karşıyayız. Durumu emniyet yetkilerimize ilettik. Vatandaşlarımızdan ricamız resmi hesaplar dışında hiç bir şekilde yardım ve bağış yapmasınlar. Kaldı ki Isparta Belediyemizin ne böyle bir kampanyası vardır, ne de vatandaşlarımızdan bir yardım talebi. Tek kampanya Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı Milli Dayanışma Kampanyasıdır. Bağış yapmak isteyen vatandaşlarımız resmi hesaplara bağışta bulunabilirler" ifadelerini kullandı.




İŞTE BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYE'M KAMPANYASININ RESMİ HESAPLARI


HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum