Dikkat Elektrik Kesintisi!

AKEDAŞ'tan yapılan açıklamada Salı günü Pirimehmet Mahallesi'nde elektrik kesintisi yaşanacağı duyuruldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Ağustos 2014 12:28
Dikkat Elektrik Kesintisi!

Konu hakkında AKEDAŞ'tan yapılan açıklama şu şekilde: “Vatandaşlarımıza daha kaliteli ve kesintisiz enerji temin edilmesi amacı ile AKDENİZ-2014-32-TES-01 Grup Nolu, Isparta İli Merkez şebeke yenileme çalışması nedeniyle, enerji kesintisi talep edilmektedir.
Şirketimizce söz konusu talep değerlendirilmiş olup, uygun görülen kesinti programı aşağıda sunulmuştur.

12 Ağustos Salı günü 04.00 ile 08:00 saatleri arasında (M 4 TR 32 MATBAALAR) DM 72 TR 116’ de yapılacak enerji kesintisinden; Pirimehmet Mahallesine (Matbaalar Caddesi) ait; Matbaalar Caddesi ve 1740, 1741, 1742, 1744, 1749, 1750, 1752, 1753, 1754, 1756, 1757 Sokakları ile bu hattan enerji alan özel trafolu müşteriler etkilenecektir. Çalışmaların erken bitmesi halinde, hatlara belirtilen saatten önce enerji verilebileceği gibi, hava muhalefeti veya başka nedenlerle çalışmadan vazgeçilmesi halinde hatlarda enerji mevcut olacağından, ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir” denildi.

SENİRKENT’TE DE KESİNTİ UYGULANACAK
Bu arada Kıvılcım yaptığı açıklamada Senirkent ilçesinde de bugün kesinti programı uygulanacağını belirtti. Kıvılcım’ın konuya ilişkin açıklaması şöyle: Vatandaşlarımıza daha kaliteli ve kesintisiz enerji temin edilmesi amacı ile Senirkent İşletmemiz tarafından enerji kesintisi talep edilmektedir.Şirketimizce söz konusu talep değerlendirilmiş olup, uygun görülen kesinti programı aşağıda sunulmuştur.

11 Ağustos 2014 Pazartesi günü 10:00 ile 13:00 saatleri arasında Barla TM Senirkent - Adatepe Fiderinde yapılacak enerji kesintisinden; Gençali, Ortayazı, Garip, Akkeçili Köyleri, Senirkent Sulama Birliği, Gençali sulama pompaları, Kayaağzı sulama pompası, Öz petrol, Uygun petrol, Turan petrol ile Özkardeşler Soğuk hava deposu, Güler Soğuk hava deposu Elka Tarım, Sökerler Soğuk hava deposu, Güneşler Soğuk hava deposu, Turgaylar Soğuk hava deposu, Köyleri ile bu hattan enerji alan özel trafolu müşteriler etkilenecektir.

Çalışmaların erken bitmesi halinde, hatlara belirtilen saatten önce enerji verilebileceği gibi, hava muhalefeti veya başka nedenlerle çalışmadan vazgeçilmesi halinde hatlarda enerji mevcut olacağından, ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.