Dikkat Elektrik Kesintisi Yapılacak!

Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş.Isparta İl Müdürlüğü yapılacak olan bakım çalışmalarından dolayı 3 gün elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Temmuz 2013 12:12
Dikkat Elektrik Kesintisi Yapılacak!

Yapılan açıklamada, belirtilen bölgede yapılacak çalışma nedeniyle enerji verilemeyeceği duyuruldu.

Açıklamada, “Çalışmaların planlanan süreden daha erken bitmesi halinde, yeniden enerji verilmesi mümkün olabileceğinden abonelerimizin can ve mal güvenliğiaçısından dikkatli olmaları önemle duyurulur” denildi.

Kesinti Yapılacak Semtler ve Bölgeler; Gelendost Afşar Sulama Birliği Pompası, Gelendost Selçuklu Mahallesinin bir kısmı, (Mal tepesi, Uluyol, Konya yolu üzeri mevkileri) Fuat Ekiz Tarımsal Sulama Deposu – Mehmet Özdemir Tarımsal Sulaması, Metin Tufan Tarımsal Sulaması, Mehmet Özdemir Tarımsal Sulaması, Özşimşekler Soğuk Hava Deposu, Tunverler Soğuk Hava Deposu, Sezbil soğuk hava deposu, El-So soğuk hava deposu, Gel-So Soğuk Hava Deposu, Gör-İnan Soğuk Hava Deposu, Alim Cengiz soğuk hava deposu.

Kesintinin yapılacağı tarihler; 31.07.2013 – Çarşamba, 01.08.2013 Perşembe, 02.08.2013 Cuma

Kesinti saat 08.00 ile 18.00 arasında yapılacaktır.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.