Dikkat! Elektrik Kesintisi Yapılacak

Dikkat! Elektrik Kesintisi Yapılacak

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Nisan 2016 17:32
Dikkat! Elektrik Kesintisi Yapılacak

AKEDAŞ tarafından yapılan duyuruda, "Vatandaşlarımıza daha kaliteli ve kesintisiz enerji temin edilmesi amacı ile Aksu İlçe İşletme ekipleri tarafından (uzaktan şebekenin açama-kesme işlemlerini yönetecek, arıza anında kesinti süresini kısaltmak, arızalı bölümleri ayırarak diğer bölümlere kısa sürede enerji vermeye yarayan) SCADA yatırım çalışmaları için; geçici olarak, enerji kesintisi yapılması gerekmiştir.

30 Nisan 2016 Cumartesi günü 10:30 ile 17:30 saatleri arasında Aksu İlçesi Yılanlı Kök’ den Aksu DM çıkışında yapılacak enerji kesintisinden; Aksu İlçe Merkezi, Yılanlı, Sofular, Pazarköy, Bağıllı, Baklan, Kösre, Yakaafşar, Koçular, Katip, Karacahisar, Eldere, Terziler, Yaka, Elecik, Karağı, Köyleri, Sütçüler İlçesine bağlı; Ayvalıpınar, Belence, Sipahiler, Kuzca, Kasımlar, İbişler, Yaylabel, Darıbükü, İncedere, Güldallı, Kesme, Çukurca, Boğazköy, Yeniköy, Hacı Ahmetler Köyleri ve Mahalleleri, Antalya İli, Manavgat İlçesine bağlı; Yeşilbağ ve Değirmenözü Köyleri ve Elestaş (Yaylabel) HES, Gülsan Enerji, Selen yapı, Güleryüz Makine, Şahin Kardeşler, Storine Mermer, Metemar, Bal Mahmut, Emmoğlu Mermer Yılanlı Oğlu SHD, Aksu SHD, TRT Vericisi, Yol Su Nakliyat, Duru İnşaat, Orman İşletme, Baysallar, Zindan Mağarası, Metamar, Aysu Su Fabrikası, Başarılar Mermer ile bu hattan enerji alan diğer özel trafolu müşteriler etkilenecektir

Vatandaşlarımıza daha kaliteli ve kesintisiz enerji temin edilmesi amacı ile Keçiborlu İlçe İşletme ekipleri tarafından (uzaktan şebekenin açama-kesme işlemlerini yönetecek, arıza anında kesinti süresini kısaltmak, arızalı bölümleri ayırarak diğer bölümlere kısa sürede enerji vermeye yarayan) SCADA yatırım çalışmaları için; geçici olarak, enerji kesintisi yapılması gerekmiştir.
Şirketimizce söz konusu talep değerlendirilmiş olup, uygun görülen kesinti programı aşağıda sunulmuştur.

30 Nisan 2016 Cumartesi günü 09:00 ile 18:00 saatleri arasında Senir TR-1 KÖK çıkışında yapılacak enerji kesintisinden; Keçiborlu İlçesine bağlı; Senir Kasabası ve Tepecik ile Kuşcular Mahalleleri, Ardıçlı, Saracık, Çukurören, Gülköy ve Kavak Köyleri ve Aydın gülyağı, Robert gülyağı, Sebat gülyağı, Aksakal gülyağı, Ardıçlı Topraksu ile bu hattan enerji alan özel trafolu müşteriler etkilenecektir.

30 Nisan 2016 Cumartesi günü 09:00 ile 09:30 ve 17:30 ile 18:00 saatleri arasında Keçiborlu TM’ den Senir-Kılıç Fider çıkışında yapılacak enerji kesintisinden; Keçiborlu İlçesine bağlı; Kılıç, Kuyucak, Yenitepe ve Yeşilyurt Köyleri Karayolları taş ocağı, Çadırcılar Petrol, Opet, Yağbasan Petrol, Karakuş Dinleme tesisi, Gündoğan Elk. SHD. ve Botaş ile bu hattan enerji alan özel trafolu müşteriler etkilenecektir.

Vatandaşlarımıza daha kaliteli ve kesintisiz enerji temin edilmesi amacı ile Keçiborlu İlçe İşletme ekipleri tarafından şebekede yapılacak olan bakım, onarım ve tadilat nedeniyle, can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla; geçici olarak, enerji kesintisi yapılması gerekmiştir.

29 Nisan 2016 Cuma günü 10:00 ile 12:00 saatleri arasında Keçiborlu TR-10 trafosu çıkışında yapılacak enerji kesintisinden; Keçiborlu Merkez Kükürt Mahallesinde bulunan müşterilerimiz etkilenecektir.

Çalışmaların erken bitmesi halinde, hatlara belirtilen saatten önce enerji verilebileceği gibi, hava muhalefeti veya başka nedenlerle çalışmadan vazgeçilmesi halinde hatlarda enerji mevcut olacağından, ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir" denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum