Dikkat! Elektrik Kesintisi Yapılacak

Dikkat! Elektrik Kesintisi Yapılacak

Yayınlanma:
Dikkat! Elektrik Kesintisi Yapılacak

1-Vatandaşlarımıza daha kaliteli ve kesintisiz enerji temin edilmesi amacı ile Isparta İl Müdürlüğümüz ekipleri tarafından (uzaktan şebekenin açama-kesme işlemlerini yönetecek, arıza anında kesinti süresini kısaltmak, arızalı bölümleri ayırarak diğer bölümlere kısa sürede enerji vermeye yarayan) SCADA yatırım çalışmaları için; geçici olarak, enerji kesintisi yapılması gerekmiştir.

15 Mayıs 2016 Pazar günü 09:30 ile 18:00 saatleri arasında Ölçü DM’ de yapılacak enerji kesintisinden; Kuleönü Kasabasının Bahçe Mahallesi (Adarlar arkası), Adım Tekstil, SDÜ. İçme suları, Özkoç Fabrikası, Atabey Beton, Ado Beton, Kartaş, Çevtem, Sütem (Yayla Süt), BYS Tekstil, Anadolu Madencilik, Zengiler Mermer, Bozanönü DSİ pompa ile bu hattan enerji alan özel trafolu müşteriler etkilenecektir.

2-Vatandaşlarımıza daha kaliteli ve kesintisiz enerji temin edilmesi amacı ile Isparta İl Müdürlüğümüz ekipleri tarafından (uzaktan şebekenin açama-kesme işlemlerini yönetecek, arıza anında kesinti süresini kısaltmak, arızalı bölümleri ayırarak diğer bölümlere kısa sürede enerji vermeye yarayan) SCADA yatırım çalışmaları için; geçici olarak, enerji kesintisi yapılması gerekmiştir.

14 Mayıs 2016 Cumartesi günü 01:30 ile 09:00 saatleri arasında M 4 DM’ de yapılacak enerji kesintisinden; Isparta Merkez; Keçeci, Doğancı, Yenice, Hisar, Dere, Turan, Çelebiler, Kurtuluş, Sülübey, Emre, Gülcü, Sidre, Halife Sultan, Halıkent, Hızırbey, Bağlar, Yayla, Gülistan, Gülevler, İskender, Gazi Kemal Mahalleri ile Devlet Hastanesi, Kan Merkezi ve Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ile bu hattan enerji alan diğer özel trafolu müşteriler etkilenecektir.

3-Vatandaşlarımıza daha kaliteli ve kesintisiz enerji temin edilmesi amacı ile Gelendost İlçe İşletme ekipleri tarafından (uzaktan şebekenin açama-kesme işlemlerini yönetecek, arıza anında kesinti süresini kısaltmak, arızalı bölümleri ayırarak diğer bölümlere kısa sürede enerji vermeye yarayan) SCADA yatırım çalışmaları için; geçici olarak, enerji kesintisi yapılması gerekmiştir.

12 Mayıs 2016 Perşembe günü 09:30 ile 18:00 saatleri arasında Gelendost DM ile Şarkikaraağaç TM’ den Gelendost çıkışlarında yapılacak enerji kesintisinden; Şarkikaraağaç İlçesinin Göksöğüt Köyü ile Gelendost İlçe Merkezi ve Tüm Köyleri, Gelendost içme suyu, Bölge Trafik ve Metemar Mermer Ocağı, Kaptan Mermer, Samur plastik, Madenli Petrol, Dakduklu Taş Ocağı, Hoyran Madencilik, Yıldızlar Petrol, Soil Petrol Ofisi, Oruçlar İnş., Tarımsal Kalkınma Koop. SHD., Belediye, 3A, Mustan Yurttaş 1, Mustan Yurttaş 2, Afşar Giyim, Umuş, Özafşar, Veysel, Onurlu, Coşar, Bayındır, Elsa San, Peker, Meyso, Eroylar, Mevlüt Çelik, Hasan Özdemir, Elma Kent, Akekizler, Özşimşekler, Tuncer Altan, Elso, Gelso, Alim Cengiz, Görinan, Mehmet Özdemir, Geltaş, Buzdağı Paketleme, Fuat Akan, İnanıcı, Çınar, Akdağ, Nasuhoğulları, Sezbil Soğuk Hava Depoları ve Afşar Petrol Ofisi ile bu hattan enerji alan diğer özel trafolu müşteriler etkilenecektir.

Çalışmaların erken bitmesi halinde, hatlara belirtilen saatten önce enerji verilebileceği gibi, hava muhalefeti veya başka nedenlerle çalışmadan vazgeçilmesi halinde hatlarda enerji mevcut olacağından, ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum