Dikkat Fırtına!

Meteoroloji'den Fırtına Uyarısı!

Yayınlanma:
Dikkat Fırtına!

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nden yapılan değerlendirmelere göre bugün Isparta’da hızı saatte 60-80 kilometreyi bulan fırtına bekleniyor.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nün değerlendirmeleri şöyle; “18.01.2018 Perşembe günü akşam saatlerine kadar; Isparta, Burdur, Muğla çevrelerinde rüzgârların, Kuzeybatı yönünden, Antalya ve batı ilçelerinde (Kaş, Kumluca, Finike) Batı ve Kuzeybatı yönlerinden, Antalya’nın doğu sahil ilçelerinde (Manavgat, Alanya, Gazipaşa) Güneybatı yönlerden,
Akşam saatlerinden itibaren ise Bölge Genelinde Kuzeybatı yönlerden kuvvetli, yer yer fırtına (60-80 km/saat) şeklinde etkili olması bekleniyor.
Kuvvetli rüzgâr ve fırtınanın 19.01.2017 Cuma günü de, öğle saatlerine kadar bölgemiz genelinde etkisini sürdürmesi bekleniyor.

Bölgemizin büyük bir bölümünde etkili olması beklenen kuvvetli rüzgâr ve fırtınanın oluşturabileceği; ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç devrilmesi, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.