Dikkat Sağnak Yağmur Kapıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, pazartesi gününden itibaren yurdun yeni bir yağışlı hava sisteminin etkisi altına gireceğinin tahmin edildiği belirtildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Ocak 2015 08:09
Dikkat Sağnak Yağmur Kapıda

Yapılan son değerlendirmelere göre 12/01/2015 Pazartesi sabah saatlerinden itibaren Burdur ve Isparta'da başlayacak olan yağışların 12/01/2015 Pazartesi ve 13/01/2015 Salı günü Burdur geneli ve Isparta'nın güneyinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (21-75 mm) olması beklenmektedir. Yağışların yağmur ve sağanak, yüksek kesimlerde ise karla karışık yağmur şeklinde görüleceği tahmin edilmektedir.


Meteoroloji, kuvvetli yağışlar ve rüzgarın oluşturabileceği ulaşımda aksamalar, sel, su baskını, heyelan, çatı uçması, soba ve doğal gaz kaynaklı bacı gazı zehirlenmeleri, buzlanma gibi olumsuzluklara karşı da dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğine dikkati çekti

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
19 Yorum