Dikkat Su Kesintisi!

Dikkat Su Kesintisi!

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Kasım 2019 17:18
Dikkat Su Kesintisi!

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğünce Keçeci Mahallesi Su Deposunda yapılacak olan bakım onarım çalışmaları dolayısıyla 25 Kasım 2019 Pazartesi günü saat 08.00’dan itibaren bazı bölgelerde zorunlu su kesintisine gidilecek.

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğünce Pazartesi günü yapılacak olan bakım ve onarım çalışmaları dolayısıyla saat 08.00-16.00 arasında su verilemeyecek bölgeler şu şekilde:

Keçeci Mahallesi, Pirimehmet Mahallesi, İskender Mahallesi ve Hastane Caddesinin tamamı ile birlikte Kurtuluş Mahallesi ile Cumhuriyet Caddesinin bir kısmına su verilemeyecektir.

Keçeci Mahallesi Su Deposunda yapılacak olan bakım onarım çalışmalarının belirlenen saatlerden önce tamamlanması halinde şebekeye daha erken su verilebilecektir. Vatandaşlarımızın gerekli tedbirlerini almaları önemle duyurulur

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.