Dikkat Telekom Çukuru

Yalvaç'ta Telekom’un yol ortasında açtığı menol 2 aydır kapak yapılması için bekletiliyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Kasım 2013 10:57
Dikkat Telekom Çukuru

Çevre esnafının kendince önlem aldığı çukurlar tehlike yaratırken yetkililer il merkezinden eleman bekliyor

Telekom en iyi kar eden kuruluşlardan birisi durumda ama hizmet noktasında ne yazık ki aynı şeyi söylemek pek mümkün değil. Verdiği hizmetin karşılığını fazlası ile alan ödemelerde yaşanan gecikmelerde abonelerinin üstüne kabus gibi çöken Telekom iş hizmete geldiği zaman aynı duyarlılığı gösteremiyor.

Eski Mahalle Uluyol Caddesi Tabakhane girişinde tam da yolun ortasında Telekom tarafından açılan menol kapağı bir süre sonra çöktü. Beton kapağın parçalanması sonucunda açılan geniş delik yolda tehlike oluşturmaya başlayınca önce yetkililere haber verildi ancak Yalvaç İşletme Müdürlüğü’nde bu arızayı gderecek ne malzeme ne de yeterli personel olmayınca İl Müdürlüğüne bilgi verildi.

Aradan neredeyse 2 ay süre geçmesine rağmen ne gelen ne de giden olmadı. Çevre esnafının her gün korku ile takip ettiği çukur kapatılmayınca yine çare esnaftan geldi. Çukurun çevresini buldukları kap kacak ile kapatarak önlem alan esnaflar ‘Yarım günlük bir iş ama 2 aydan bu yana yapılmadı. 110 kilometre ileriden işçi gelip yapacak diye bekleniyor.

Burada bu işi yapabilecek çok sayıda işçi de usta da var.
Ücretini ödeyerek yaptırmaya kalksalar belki 300 lira gibi bir rakama hallolacak bir iş. Ama bunu bile akıl edemiyorlar. Yarın bir sürücünün aracı içine düşse ortaya çıkacak zararı kim karşılayacak? Ya da Allah muhafaza etsin bir yaşlı görmeyip ayağı gitse bir yeri kırılsa onun bakım masraflarını çektiği acıyı kim üstlenecek? Alacağı ödenmeyince hemen hizmeti durduran ve 19 TL açma-kapama cezası alan Telekom bu konuda neden bu kadar duyarsız?’ sözleri ile yetkilileri eleştirerek sorunun kısa sürede çözülmesini istediler.

Çınaraltı Gazetesi

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum