Dikkatli Yunuslar, Suçluyu Avladı!

Yunus Ekiplerin yaptığı GBT uygulamasında, üzerinde kimlik olmadığnı beyan ederek, kardeşinin kimlik bilgilerini kullanan suçlu kıskıvrak yakalanarak cezaevine teslim edildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Ocak 2013 22:05
Dikkatli Yunuslar, Suçluyu Avladı!

Isparta Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Yunus Timleri, ‘Silahlı Yağma ve Adam Yaralama’ suçlarından hakkında 1 yıl 6 ay hapis cezası bulunan ve kardeşinin kimlik bilgilerini kullanan bir kişiyi dikkatli çalışmaları sayesinde yakaladı.

Ajans32 Haber Merkezi’nin aldığı bilgilere göre, Emniyet Asayiş Şube’ye bağlı Yunus Ekipleri uygulama yaptıkları Y.Ş. isimli şüphelinin kimlik kontrolünü yapmak istedi.

Bunun üzerine nüfus cüzdanı veya herhangi bir kimlik belgesinin yanında olmadığını iddia eden Y.Ş., kardeşi R.Ş.’nin kimlik bilgilerini vererek GBT sorgulamasının sözlü beyan ile yapılmasını istedi.

Çelişkili tavırlardan şüphelenen Yunus Timleri, Y.Ş.’yi kimlik tespiti yapmak üzere emniyete götürdü.
Burada yapılan çalışmalarda şüphelinin gerçek isminin Y.Ş. olduğunu tespit eden polis, şüphelinin Isparta adli makamlarınca ‘Silahlı yağma’, Sütçüler İlçesi adli makamlarınca da ‘Adam yaralama’ suçlarından arandığını ortaya çıkardı.

Yapılan çalışmalarda şüpheli hakkında, kesinleşmiş 1 yıl 6 ay hapis cezası olduğunu tespit eden emniyet güçleri, Y.Ş.’ye ‘Başkalarına ait kimlik bilgilerini kullanmak’ suçundan da işlem yaptı.
Y.Ş., emniyetteki işlemlerin ardından Isparta Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum