Dikkatsiz Sürücü Annesini Ezdi

Şarkikaraağaç'ta meydana gelen kaza da sürücü dikkatsizlik sonucu annesini ezdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Şubat 2014 13:04
Dikkatsiz Sürücü Annesini Ezdi

Olay dün saat:16:00 da ilçeye bağlı orta mahalle de meydana geldi.Mehmet Güzel (63) isimli vatandaş 42 ACT 08 plakalı otomobiline binerek geriye çıkmak istediği esnada aracın arka kısmında bulunan annesi Fatma Güzel (83) isimli yaşlı kadını görmedi.

Şarkikaraağaç ilçesinde meydana gelen kaza da sürücü dikkatsizlik sonucu öz annesini ezdi. 

Annesine çarpan sürücüyü çevredeki vatandaşlar bağırarak durdurdu araçtan inen sürücü ve vatandaşlar yaşlı kadını aracın altından çıkartarak 112 acil servis den yardım istedi.olay yerine giden sağlık ekipleri yaralı kadına ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Şarkikaraağaç devlet hastanesine kaldırdı.

Devlet hastanesinde yapılan kontrollerde vücutta kırıklar olduğu ve kafa tranvası olduğu tespit edilen yaralı kadın daha sonra Isparta devlet hastanesi ne sevk edildi.



ANNEMİ EZDİM DİYE AĞLADI

Araç sürücüsü olay yerinde göz yaşlarına boğuldu yakınlarını cep telefonu ile arayıp annemi ezdim görmeden çabuk gelin diyerek yardım istedi.

Kaza yerine gelen ilçe emniyet ekipleri kaza ile ilgili yaptıkları incelemenin ardından araç sürücüsünü ifadesini almak için emniyete götürdü.

Polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Haber: Hasan Uğur / Şarkikaraağaç

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ASAYİŞ