Dikkatsizlik Kaza Getirdi

Şarkikaraağaç’ta aralıksız süren yağmur sonucu yoldan çıkan bir araç kaza yaptı. Kaza sonucu şans eseri ölen olmazken, araçtakiler olayı hafif sıyrıklarla atlattılar.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Mayıs 2013 10:58
Dikkatsizlik Kaza Getirdi

Şarkikaraağaç Konya yolu üzerinde aşırı yağış nedeniyle kayganlaşan yolda, direksiyon hakimiyetini kaybeden 32 HS 008 plakalı araç sürücüsü Isparta nüfusuna kayıtlı Arif Emre Çankaya ve yanında yolcu olarak bulunan askerden yeni terhis olan (1992 D.lu) Ramazan Kaya kaza yaptı. Kaza sonucu şans eseri ölen olmazken, araçtakiler olayı hafif sıyrıklarla atlattılar.

Kazada otomobil hurda haline gelirken, olayda şans eseri ölen olmadı. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan Arif Emre Çankaya ve yanında bulunan Ramazan Kaya olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerinin ilk müdehalesinin ardından Şarkikaraağaç Dr. Sadetin Bilgiç Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Olayla ilgili Şarkikaraağaç ilçe Jandarma Komutanlığı ve Gelendost Bölge Trafik müdürlüğü tarafından soruşturma sürüyor.

Haber-Foto: Fatih DEMİRTAŞ / Şarkikaraağaç

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.