Dikkatsizlik Kaza Getirdi

Isparta Muzaffer Türkeş Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazasında iki otomobilin çarpışması sonucu bir araç devrildi. Kazada şans eseri 1 çocuk hafif şekilde yaralandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Kasım 2013 13:02
Dikkatsizlik Kaza Getirdi

Alınan bilgiye göre kaza saat 20.00 sıralarında Muzaffer Türkeş Mahallesi 219. Cadde ile 5110 Sokak kavşağında meydana geldi.

219. Cadde üzerinde seyreden Arife Adıgüzel yönetimindeki 32 AS 944 plakalı otomobille, Eyüp Tokmak sevk ve idaresindeki 5110 Sokak üzerinde seyir halinde olan 32 AC084 plakalı araçla 219. Cadde kavşağında çarpıştı.

Kazada Arife Adıgüzel’in kullandığı otomobil kaza sonucu yan yatarken, araçta yolcu olarak bulunan Asude Adıgüzel (14) hafif şekilde yaralandı.
Durumun çevredekiler tarafından haber verilmesiyle birlikte gelen 112 Acil Servis Ekipleri, yaralı çocuğa ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı.

Hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilen Asude Adıgüzel, 112 ambulansı ile Isparta Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek, burada tedavi altına alındı.
Polis, kazayla ilgili tahkikata devam ediyor. sayfa32

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ASAYİŞ