Dilek'ten Seçim Yatırımları

AK Parti Milletvekili Sait Dilek, Gönen’de 2011 yılı içinde Aile Sağlığı Merkezi ile yeni bir emniyet binası inşa edileceğinin müjdesini verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Ocak 2011 21:21
Dilek'ten Seçim Yatırımları

AK Parti Milletvekili Sait Dilek, Hükümetin 2011 yılında Gönen’e yapacağı yatırımları açıkladı. Milletvekili Dilek, ilçeye yapılacak Aile ve Toplum Sağlığı Merkezi ile ilçe halkının modern sağlık hizmeti alacağını kaydetti.

10 bin metrekare sağlık alanı hazır olan ilçede Ali ve Toplum Sağlığı Merkezi için Özel İdare’ye 600 bin lira kaynak aktarmayı başardıklarını belirten Dilek, “Merkezimizi bu sene içinde açıyoruz. Artık ilçede sağlıkla ilgili sıkıntı kalmayacak.

Gönen, modern bir sağlık merkezine kavuşacak. Ayrıca ilçeye şubat ayında diş üniteleri de kazandırılacak. Şubat ayında gelecek olan üniteler, Aile Sağlığı Merkezi yapılıncaya kadar mevcut binada kalacak. Daha sonra yeni binaya taşınacak. Böylece ilçe halkı diş sağlığı hizmetlerinden yerinde faydalanacak. Bir başka gelişme de Güneykent Beldesi’nde aile hekimliği birimi oluşturulacak. Gönen’de iki aile hekimi var ve bunlar Güyenkent’e gidip gelmek zorunda kalıyordu. Şimdi bu sorunu da çözdük. Artık belde de sürekli bir aile hekimi olacak” diye konuştu.

YENİ EMNİYET BİNASI GELİYOR
Gönen Kaymakamı Mehmet Keklik ile birlikte Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kaan Köksal’ı ziyaret ettiklerini belirten Milletvekili Dilek, “Hem polis mensubu arkadaşlarımızın modern bir binada hizmet vermesi hem de halkın daha verimli hizmet alması için Gönen’de yeni bir emniyet binası yapılması talebinde bulunduk. Genel Müdürümüz, 2011 yatırım programında olmamasına rağmen 200 bin lira kaynak aktarma sözü verdi. Zaten arsayı kazandırmıştık. Gönen’e yeni bir emniyet binasının müjdesini vermek istiyorum” dedi.

GÖNEN’E MODERN KÜTÜPHANE

Uluborlu ve Eğirdir ile birlikte Gönen ‘de 4 yıllık bir yüksek okul yapılması için çalışmaları sürdürdüklerini belirten Dilek, hangi bölümlerin açılacağını kesinleştirmek için YÖK Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan ile çok yakında görüşeceğini de kaydetti. Dilek, Gönen MYO’da okuyan öğrencilere yönelik modern bir kütüphane yapılması için de Kültür Bakanlığı nezdinde girişimde bulunduklarını belirterek, bunun da sözünü aldıklarını açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum