Dinar'a Şehit Ateşi Düştü

Dinar'a Şehit Ateşi Düştü

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Ekim 2015 12:49
Dinar'a Şehit Ateşi Düştü

Şemdinli ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarınca yola döşenen patlayıcının zırhlı askeri aracın geçişi esnasında infilak ettirilmesi sonucu 2 asker şehit oldu, 3 asker de yaralandı.

Hakkari Yüksekova’da, teröristlerce yola döşenen el yapımıpatlayıcının patlatılması sonucu şehit olan askerlerden birisinin Afyonkarahisar’ın Dinar ilçe nüfusuna kayıtlı 38 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş İzzet Alper Taşbaş olduğu belirtildi.

Hakkari Yüksekova’da gerçekleştirilen terör saldırısında şehit düşen Taşbaş’ın 16 yıldır Uzman Çavuş olarak görev yaptığı, evli ve 2 çocuğu olduğu belirtildi. Taşbaş’ın şehit düşmesinin ardından baba ocağı olan Dinar ilçesine bağlı Akça köyüne şehit acısı düşerken, şehidin haberini alan aile gözyaşlarına boğuldu.

ŞEHİDİN SOSYAL MEDYADAKİ PAYLAŞIMI DUYGULANDIRDI

Şehit Taşbaş’ın sosyal medya hesabına geçtiğimiz Cumartesigünü veda eder gibi şu paylaşımda bulunması ise dikkatlerden kaçmadı:
“Boğazınız düğümlenecek, acıyı ciğerlerinizdehissedeceksiniz. Zamansız gözleriniz dolacak ama sadece ‘iyiyim bir şeyyok’diyebileceksiniz.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum