Dinarlıları Heyecanlandıran Aday

Dinarlıları Heyecanlandıran Aday

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Şubat 2015 16:03
Dinarlıları Heyecanlandıran Aday

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın Özel Kalem Müdürü Dinarlı Mustafa Tarlacı’nın Afyonkarahisar ilinden milletvekilliği aday adaylığı açıklaması, Isparta’da yaşayan Dinarlılarda büyük heyecan yarattı.

Afyonkarahisar Ak Parti İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısı ile milletvekilliği aday adaylığını açıklayan Adalet Bakanlığı Özel Kalem Müdürü Mustafa Tarlacı, gençlik yıllarından beri bu kutlu davaya hizmet ettiğini söyledi. Isparta’da yaşayan yaklaşık 30 bin Dinarlı vatandaşta bu haber sonrası sevince boğuldu. Uzun yıllardır Afyonkarahisar’ın birçok ilçesinden milletvekili çıkarken, Dinar’dan kimsenin çıkmaması vatandaşlar arasında da karamsarlıkla karşılanıyordu. 2004-2009 yılları arasında Dinar’da AK Parti’den Belediye Başkanlığı yapan ve takdire şayan çalışmalarda bulunan Tarlacı, bu kez gözü TBMM’ye dikti.

2004–2009 döneminde Dinar Belediye Başkanlığı görevini yaptığını ifade eden Tarlacı, Ankara’da da çeşitli üst düzey görevlerde bulunduğunu belirterek; “Hem yereldeki sorunları hem de Ankara’daki bürokrasi işlemlerini iyi bilen birisi olarak Afyonkarahisar’a vefa borcumu ödemek istiyorum’ dedi.

TARLACI; “BİZİM NİYETİMİZ HAYIR,
AKIBETİMİZDE HAYIRLI OLUR İNŞALLAH”
2015 Milletvekilliği seçimlerinin bütün milletvekili aday adaylarına ve ülkemize hayırlar getirmesi dileğiyle konuşmasına devam eden Tarlacı; “Bizim niyetimiz hayır, akıbetimizde hayırlı olur inşallah. Bizler kadere inanan insanlarız, o nedenle sebeplere sarılacağız ve sonucunu yüce Allahtan bekleyeceğiz” dedi. Adaylık açıklaması sonrasında sırasıyla Sinanpaşa ve Kızılören Ak Parti İlçe teşkilatlarını ziyaret ederek sorunları yerinde dinleyen Tarlacı, “Bu güne kadar Ankara’ya gelen bütün hemşerimize kapımızı açtık ve dertlerine derman olmaya çalıştık. Bundan sonra inşallah sizlerin desteğiyle yüce mecliste hemşerilerimizin derdiyle hemdert olmaya devam edeceğiz” dedi. Hemşerilerinin desteğiyle Dinar, Dazkırı, Başmakçı, Evciler ve Kızılören İlçelerinin 20 yıllık milletvekilliği özlemini bitireceklerini ifade eden Tarlacı, birlik ve beraberlik içerisinde bütün Afyonkarahisar’a hizmet edeceklerini söyledi.

ISPARTA’DA YAŞAYAN DİNARLILAR NE DİYOR?
Dinarlılar adına konuşan ve Isparta’da görev yapan Gazeteci Tuna Ünal’da bu durumdan memnun olduklarını belirterek şu görüşlere yer verdi; “Türkiye’nin en tanınmış ilçelerinden biri olan Dinar’ımız ne yazık ki yıllardır bağlı bulunduğu şehir Afyonkarahisar’a milletvekili çıkartamıyor. İnşallah Mustafa Bey’in girişimleri olumlu sonuçlanır ve kendisini meclise uğurlarız. Isparta’da ikamet eden yada çalışan toplam 30 bine yakın Dinarlı hemşerimiz için de büyük bir avantaj olarak görüyorum. Tarlacı’ya bu kutsal görevinde başarılar diliyoruz. Isparta’da ki binlerce Dinarlılar olarak kendisine desteğimiz sonsuzdur” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum