Dinleme Skandalı Isparta’yı da Kapsadı

Star ve Yenişafak Gazetelerinde yer alan iddiaya göre 7 bin kişiyi dinledi. Dinlenen isimler arasında SDÜ'lü Öğretim Üyeleri ve Isparta'dan bazı Gazeteci ve İş Adamları da var.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Aralık 2020 19:48
Dinleme Skandalı Isparta’yı da Kapsadı

İddiaya göre devlet içinde çöreklenen paralel devletin, TMK savcıları Adem Özcan ve Adnan Çimen'in 'Selam Terör Örgütü' soruşturması kisvesi altında mahkemelerden aldığı izinlerle yedi binden fazla kişiyi dinlediği ortaya çıktı.

3 YIL BOYUNCA DİNLEMİŞLER

Darbe çetesinin, hayali terör örgütü isimleri üreterek Başbakan Erdoğan, yakın çevresi, siyasetçi, gazeteci, yazar, STK temsilcileri ve işadamlarının aralarında bulunduğu binlerce kişiyi 3 yıl boyunca dinlediği ortaya çıktı.

SDÜ ÖĞRETİM ÜYESİ DE DİNLENENLER ARASINDA

İddiaya göre dinlenen isimler arasında YÖK Yürütme Kurulu üyesi Durmuş Günay ile Ispartalı İş Adamı Mükerrem Selçuk'ta yer alıyor. Ayrıca Isparta'dan başka isimlerinde dinlendiği ama bu isimlerin henüz netleşmediği iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum