Diş Hekimlerine İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi

Diş Hekimlerine İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Aralık 2016 15:39
Diş Hekimlerine İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi

ROSEMED İlk Yardım Eğitim Merkezi’nden

 

Diş Hekimlerine İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimi

 

Isparta – Burdur Dişhekimleri Odasına üye 28 Diş Hekimi, ROSEMED İlk Yardım Eğitim Merkezi’nde katıldıkları İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimiyle, ‘Temel İlk Yardım Eğitim Sertifikası’ almaya hak kazandılar.

2013 yılında yürürlüğe giren 6331 sayılı iş sağlığı ve güvenliği kanunu sonrası işveren ve çalışanların, işyerindeki iş güvenliği ve iş sağlığının sağlanması için mecburi olan gerekli eğitimler devam ediyor.

Isparta’da hizmet veren ve Sağlık Bakanlığı onaylı olan ROSEMED İlk Yardım Eğitim Merkezi’nde ‘Temel İlk Yardım Eğitim’ veriliyor. Bu çalışmalar kapsamında Isparta – Burdur Dişhekimleri Odasına kayıtlı 28 Diş Hekimi’ne, Doktor Ayşegül Özseven tarafından temel ilk yardım eğitimi verildi.

2 gün süren eğitim sonrası İl Sağlık Müdürlüğü tarafından sınava tabi tutulan 28 diş hekimi başarı göstererek sertifika almaya hak kazandı. Gülevler Mahallesi 4050 Sokak No 6’da hizmet veren ROSEMED İlk Yardım Eğitim Merkezi’nde diğer grup diş hekimlerinin de eğitim almaya devam edeceği bildirildi.

dis-1.jpg

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.