Dişhekimlerinden Örnek Proje

Isparta Dişhekimleri Odası yaptığı projeler ve uygulamalar ile dikkat çekiyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Kasım 2013 18:39
Dişhekimlerinden Örnek Proje

Isparta Diş Hekimleri Odası Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Burdur’da hamilelere ağız ve diş sağlığı eğitim verecek.

Daha önce içme suyu ile ilgili çalışmalarda bulunan, işsizlik ile iş garantili meslek edindirme kursları düzenleyen ve Isparta ve ilçeleri ile Burdur ve ilçelerinde yüzlerce gencimize meslek sahibi olma fırsatı sunan Isparta Dişhekimleri Odası geçen sene Isparta’da yapmış olduğu projeyi şimdide Burdur’da gerçekleştiriyor. Proje kapsamında Ebe ve hemşireler ile anne ve anne adaylarına Ağız Diş Sağlığı eğitimi verilecek. Projeye akademisyenlerde destek veriyor.

13 Kasım Çarşamba günü saat:13.00’te yapılacak olan Sosyal Proje ile ilgili olarak Isparta Dişhekimleri Odası adına görüşlerini belirten Oda Başkanı Hüdayi Kartöz, “Yapılacak olan Anne ve Anne Adaylarında Ağız Diş Sağlığı Eğitimi konulu projenin Burdur ve ilçelerinde anne ve anne adayları için bir farkındalık oluşturacağını ve proje ile Ağız Diş Sağlığı hakkında yanlış bildiğimiz ya da bilmediğimiz uygulama ve yöntemlerin değerli anne ve anne adaylarımız ve Ebe-Hemşire olan sağlık personelleri tarafından en doğru haliyle öğrenileceğini söyledi.

Projeye uzun zamandır hazırlandıklarını belirten Kartöz, bizlere proje hazırlanması ve uygulama safhasında katkı sağlayan Burdur İl Sağlık Müdürlüğü, Burdur Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği ve SDÜ Dişhekimliği Fakültesi Dekanlığı’na, tüm meslektaşlarımız adına sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Bütün ebe-hemşirelerimizi ve bütün annelerimizi ve anne adaylarımızı yarın saat:13.00’te Burdur Devlet Hastanesi Eğitim ve Toplantı Salonunda yapacağımız projeye katılmaya davet ediyoruz. dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.