Dişhekimlerinden Örnek Proje

Isparta Dişhekimleri Odası Sosyal Sorumluluk Projesi: Yükümlü ve yükümlü ailelerinde ağız diş sağlığı

Yayınlanma:
Dişhekimlerinden Örnek Proje

Isparta Dişhekimleri Odası yaptığı projeler ve uygulamalar ile dikkat çekmeye devam ediyor. İçme suyundan işsizlik ile iş garantili meslek edindirme kurslarına kadar birçok alanda etkili projeler üreten Isparta Dişhekimleri Odası Toplum Ağız Diş Sağlığı Projesi kapsamında Isparta Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve SDÜ Dişhekimliği Fakültesi ile beraber yeni bir projeye imza attı.

Isparta Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’ne bağlı Yükümlüler ve yükümlü ailelerine yönelik düzenlenen projede katılımcı olan yükümlülere ve ailelerine ağız diş sağlığı eğitimi verildi. Yoğun bir katılımın olduğu proje kapsamında ağız ve diş sağlığı konulu eğitimin yanı sıra uygulamalı anlatımda da bulunuldu. Katılımcılara program sonunda ağız bakımı için setler dağıtıldı.

Isparta Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve SDÜ Dişhekimliği Fakültesi Dekanlığı’nın desteklerini alan Isparta Dişhekimleri Odası adına görüşlerini belirten Oda Genel Sekreteri Ahmet Örmeci, “Odamızca bir ekip olarak yapmış olduğumuz proje ile geçmiş yıllarda anne ve anne adaylarında ağız diş sağlığı eğitimi vermiştik. Ağız diş sağlığı ile ilgili olarak farkındalık oluşturduğumuzu biliyoruz. Fakat ulaşamadığımız ve ulaşılması gereken hedef kitleler olduğunu tespit ettik. Isparta Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile görüşmelerimiz sonucunda Yükümlü ve yükümlü aileleri ile ilgili çalışmalarımızı başlattık. Bu proje ile Ağız Diş Sağlığı hakkında yanlış bildiğimiz ya da bilmediğimiz uygulama ve yöntemlerin katılımcı kardeşlerimiz tarafından dikkate alındığını görmekteyiz. Bu hassasiyet bizleri memnun etmekte dedi. Örmeci, uzun süredir bu projeye hazırlandıklarını ve bizlere proje hazırlanması, uygulama esnasında ve sonrasında katkı sağlayan Isparta Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve SDÜ Dişhekimliği Fakültesi Dekanlığı’na ve emeği geçen herkese, tüm meslektaşlarımız adına sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Ayrıca yapmış olduğumuz projeye bizzat katılan yükümlü ve ailelerine de katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Umarım bu projeye gösterilen ilgi sonucunda bilgi alışverişinde bulunan katılımcılarımıza faydalı olmuşuzdur” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.