Diyanet Okuma Salonu Açıldı

Eğirdir tarihinde ilk defa Sekibağ Mahallesi’nde, Diyanet İşleri Başkanlığı’na bağlı Eğirdir İlçe Müftülüğü Sekibağ Diyanet Okuma Salonu hizmete açıldı.

Yayınlanma:
Diyanet Okuma Salonu Açıldı

Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Sekibağ Mahallesi’ndeki kadınların Kur’ân-ı Kerim’i okuma ve anlaması için Eğirdir’de ilk defa açılan Diyanet Okuma Salonu’na Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle ziyarette bulundu.

Belediye Başkanı Özmeral, “Sekibağ Mahallemiz gün geçtikçe daha da güzelleşiyor. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüzün açtığı “Sekibağ Yaşlı Yaşam Evi” ve ondan önce hizmet veren Diyanet İşleri Başkanlığı’na bağlı Eğirdir Müftülüğü’nce Sekibağ Diyanet Okuma Salonu’nun açılması Sekibağ Mahallemize ayrı bir güzellik katmıştır.

Belediye olarak Sekibağ Mahallemizde yaptığımız kaldırım, yol ve duvar çalışmaları esnasında Sekibağ Camiî alt katında hizmet veren Diyanet Okuma Salonumuzun giriş kısmındaki bahçesini de en iyi şekilde güzelleştireceğiz.” dedi.

Okuma Salonu’nda kurs gören kadınlarla sohbet edip yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunan Başkan Özmeral, Diyanet Okuma Salonu’nun girişinin daha da iyi hale gelmesi için ne gerekiyorsa yapılacağını söyledi.

Başkan Özmeral’e düşüncelerini aktaran Okuma Salonu’nda kurs gören bayanlar, “Başkanım sizden Allah razı olsun. Sekibağ mahallemize verdiğiniz değeri bizler çok iyi görüyoruz. Yollarımız güzelleşiyor. Mahallemiz gittikçe kıymet kazanıyor.

Okuma Salonumuzun önünü de biz demeden düşünüp güzelleştirmeye karar vermeniz bizleri ayrıca mutlu etti. Belediyemizin hizmetlerinden oldukça memnunuz. Allah, yaptığınız işlerde hep yanınızda olsun.” diyerek memnuniyetlerini ifade ettiler.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum