Dobi Hasan'dan İlk Maç Yorumu

Dobi Hasan'dan İlk Maç Yorumu

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Şubat 2017 18:35
Dobi Hasan'dan İlk Maç Yorumu

Isparta Davrazspor Teknik Direktörü Hasan Şengün, Akşehirspor galibiyeti değerlendirdi. Şengün, “Topu daha iyi gezdirebilseydik çok daha farklı skor ortaya çıkabilirdi. Hücumda etkiliydik. Çok net gol pozisyonlarımız var. 6-7’de olabilirdi” dedi.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Isparta Davrazspor’da Akşehirspor’u deplasmanda 3-1 mağlup etmenin sevinci yaşanıyor. Kötü bir zeminde oynanan ve Akşehirsporlu taraftarının her yolu denediği maçta pembe-yeşilliler, sezonun en iyi futbolu oynadı.

“ÇOK NET GOL POZİSYONLARIMIZ VAR”

Bu arada Isparta Davrazspor Teknik Direktörü Hasan Şengün, Akşehirspor maçını değerlendirdi. Şengün, “Maçın zor olacağını biliyorduk. Birde hava şartlarından dolayı kötü bir sahada oynadık. O yüzden maça biraz kontrollü başladık. Topu daha iyi gezdirebilseydik çok daha farklı skor ortaya çıkabilirdi. Hücumda etkiliydik. Çok net gol pozisyonlarımız var. 6-7’de olabilirdi. Takımının vermiş olduğu mücadeleden ve maçı alma arzusundan dolayı tabii ki mutluyum. Kırmızı kart beni üzdü. Olmaması gerekirdi. Sadece bir maç kazandık. Önümüzdeki maçlara bakacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.