Doğa İçin Çaldılar

Taksim Gezi Park direnişine destek vermek için bir araya gelen grup, tren istasyonu karşısında bir parkta doğa için çalıyoruz etkinliği düzenledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Haziran 2013 16:28
Doğa İçin Çaldılar

Taksim Gezi Park için yaklaşık 2 haftadır süren direnişi Isparta’da hafta sonu türkülerle selamladılar. Doğa İçin Çalıyoruz sloganıyla toplanan grup, tren istasyonu karşısındaki parkta bir araya gelerek, türküler ve marşlar söyledi. Slogan atılmayan etkinlikte bağlamalar, gitarlar ve ritm enstrümanları konuştu.



“Provokasyon olmadan da Taksim'e destek çıkabileceğimizi gösterelim.. Bunun bir halk hareketi olduğunu anlatalım.. Anlatırken de eğlenelim.. Evde çalabilecek neyiniz varsa alın gelin” çağrısına kulak veren yaklaşık 70 kişilik grup saat 18:30’dan 20:00’ye kadar şarkılar eşliğinde Taksim Gezi Park direnişini destekledi. Grup daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum