Doğa Yürüyüşçülerini Taşıyan Minübüs Devrildi: 21 Yaralı

Burdur'da Doğa yürüyüşünden dönen Burdur Doğa Sporları Kulübü üyelerini taşıyan midibüsün devrilmesi sonucu, 21 kişi yaralandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Aralık 2014 13:22
Doğa Yürüyüşçülerini Taşıyan Minübüs Devrildi: 21 Yaralı

Burdur'da, doğa yürüyüşünden dönen kulüp üyelerini taşıyan midibüsün devrilmesi sonucu 21 kişi yaralandı.

Bucak ilçesinde doğa yürüyüşü yaptıktan sonra Burdur'a dönen Burdur Doğa Sporları Kulübü üyelerini taşıyan Süleyman Akbaş'ın kullandığı 15 C 0022 plakalı midibüs, Burdur-Antalya karayolunun 30. kilometresi Çeltikçi ilçesi yakınlarında şarampole devrildi.

Kazanın haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye, polis ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri sevk edildi.

Kazada sürücü ile midibüste bulunun 20 kişi yaralandı. Yaralılardan 11'i Bucak, 10'u Burdur Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Ramazan Gür'ün sağlık durumunun ağır, diğerlerinin ise iyi olduğu öğrenildi.

Burdur Valisi Hasan Kürklü de Burdur Devlet Hastanesi'ne gelerek yaralıların sağlık durumları hakkında bilgi aldı. Kaza nedeniyle yaklaşık 1 saat kapanan Burdur-Antalya karayolu, aracın çekilmesinin ardından tekrar trafiğe açıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum