Doğal Afet Değil Yusuf Ziya Afeti

AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Gökkubbe’nin çökmesi ile ilgili yaptığı açıklamada ilginç ifadeler kullandı. Bilgiç, yaşananları ‘Doğal afet değil, Yusuf Ziya Afeti’ diye nitelendirdi. Ve Ekledi; “Allah’ın sopası yok”

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Ağustos 2013 09:53
Doğal Afet Değil Yusuf Ziya Afeti

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Gökkube’de meydana gelen çökme ile ilgili, ilginç ifadeler kullandı.
Bilgiç, Başkan Günaydın’ın olayla ilgili açıklamalarını eleştirerek “Son derece vahim bir durum. Yapılan açıklamalar yakışmıyor. Normal bir şeymiş gibi, maket çalışması gibi göstermek de doğru değil. Sorumlu ağza yakışacak bir durum değil” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Bilgiç, “Yusuf Ziya afetidir bu. Vatandaşla oynamaya çalışırsanız. Allah’ın sopası yok. Yusuf Ziya afetleri ile doğal afetleri birbirinden ayırmak gerekiyor. Bir yağmur yağdı, 60 yıllık asfaltın yok oldu gitti.Ben bilirim, kimse bilmez dersen, kendini Mimar Sinan’la eş tutarsan bunlar olur. Kimsenin canıyla oynamaya hakkınız yok. Açılışta Sayın Bahçeli’de bu Gökkubbe’nin altında kalsaydı, kim verecekti bunun hesabını?” diye sordu.

Olayın sadecimalat, montaj hatasından kaynaklanmadığını da ileri süren Bilgiç, “Bu bir proje hatasıdır. Sadece imalat, montaj hatası değildir. Süratle yanlıştan dönülmelidir. Mimari projeler işin ehillerine yaptırılmalıdır. Isparta önümüzdeki seçimlerde Isparta’yı ehil bir ele teslim edecektir” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum