Doğalgaz Faturalarından Şikayet Etmemek İçin Bu Haberi Okuyun!

Doğalgaz Faturaları Cep Yakacak! Peki Tedbirinizi Aldınız Mı?

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Eylül 2018 11:51
Doğalgaz Faturalarından Şikayet Etmemek İçin Bu Haberi Okuyun!

Önümüz kış… Ardı ardına gelen zamlardan sonra herkes kışın ödeyeceği doğalgaz faturasını düşünüyor. Peki, doğalgaz faturalarını düşürmek için neler yapılabilir hiç düşündünüz mü? İşte onlardan bir tanesi de petek temizliği.

Isıtma sistemlerinin stabil çalışabilmesi için, bildiğimiz bütün sitemler gibi ısıtma sisteminin de periyodik bakımlarının yapılması gerekir. Bu bakımlardan birisi de petek temizliğidir.

Özel kimyasallarla peteklerinizin içerisinde ısının düşmesine neden olan ve ortamın daha fazla enerji kullanarak ısınmasına sebep olan pisliklerden arındırmak, doğalgaz faturalarını önemli ölçüde düşürecek bir yöntem.



Isparta’da Doğalgaz sitemleri üzerine çalışan Hakan Nogay, petek temizliğinin önemine işaret ederek, “Yakıt tasarrufu için petek temizliği suyun ısınma ve soğuması esnasında oluşan nesneleri özel solüsyonlar ile temizler. Suyun genleşmesi ile pek çok madde türemeye başlar. Yeterince çoğunluk oluşturdukları anda ise suyun sıcaklığını kesmeye başlarlar. Uzaktaki peteklerin içindeki su soğuk kalacağı için odaları da etkiler. Bunu önlemek için cihazımızı bağlarız devir daim başlatır ve tüm pisliğin temizlenmesini sağlarız. Soğumayı sağlayan nesnelerin dışarı alınması sıcak suyun rahatça uzaktaki peteğe bile geçmesini sağlayacaktır” dedi.

AYRINTILI BİLGİ VE PETEK TEMİZLİĞİ
RANDEVUSU İÇİN: 0 536 027 42 70

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum