Doğalgaz Faturalarınızı Frenlemek Artık Elinizde

Doğalgaz faturaları çoğu zaman aile bütçenizin kabusu oluyor. Peki bu kabus nasıl son bulacak. Size bir tavsiyemiz var…

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Ocak 2015 15:06
Doğalgaz Faturalarınızı Frenlemek Artık Elinizde

Doğalgaz faturalarının yüksek noktalara kadar çıkmasının çeşitli faktörleri var. İşte bu faktörlerden bir tanesi de kalorifer peteklerinin iç temizliği.

Uzun yıllar kullanılan kalorifer tesisatlarında suyun kimyasal özelliklerine bağlı olarak 2-5 yıl arasında kireç, paslanma, çamurlaşma ve katmanlaşma meydana gelir. Kalorifer peteklerinde oluşan bu kirlenmeler, tesisat içerisinde sirkülasyon halinde olan sıcak suyun peteklerinizin tüm yüzeylerine temas etmesini engelleyerek kalorifer tesisatınızdan verim alamamanıza neden olur. Bunu sonucu olarak da kombi derecesini yükseltirsiniz ve fazla gelen doğalgaz faturalarına göz yumarsınız.www.ajans32.com

İşte tam da bu noktada Can Kalorifer imdadınıza yetişiyor. Can Kalorifer özel makine ve temizleme solisyonlarıyla peteklerinizin içerindeki paslanma, çamurlaşma ve katmanlaşmalara son veriyor. ajans32

Bu temizliğin bedeli ise sadece 175 TL. Can Kalorifer bu bedelin 1 yıl içerisinde kendisini amorti edeceğinin de garantisini veriyor.

Can Kaloriferle iletişim kurmak ve detaylı bilgi almak için 0 246 218 59 34 – 0 532 52 111 52 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.