Doğalgaz Yok 187 Meşgul Vatandaş Müşkül

Kentin çeşitli Mahallelerinde 15 saati aşan doğalgaz kesintisi vatandaşı isyan ettirdi. Konuyla ilgili 187'den bilgi almak isteyen vatandaş ise meşgul sesi duyuyor...

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Aralık 2014 10:51
Doğalgaz Yok 187 Meşgul Vatandaş Müşkül

İLK KEZ VE SADECE AJANS32'DE OKUYORSUNUZ

Isparta'da dün akşam saatlerinden bu yana çeşitli mahallelerde doğalgaz kesintisi yaşanıyor.

Gülistan Mahallesi, Bağlar Mahallesi, Kurtuluş Mahallesi gibi çeşitli mahallerlerde 15 saati aşan kesintiler vatandaşı çileden çıkardı.

Konuyla ilgili bilgi almak isteyen vatandaş Alo Doğalgaz hattı olan 187'yi defalarca aramasına rağmen ulaşamdı. 187'yi arayan ve sürekli meşgul sesi duyan vatandaş "Faturamızı düzenli ödüyoruz. Bir gün gecikse kesiyorlar. Ama bu kesintilerle ilgili bilgi almak için kimseye ulaşamıyoruz. Böyle ciddiyetsizlik olur mu?" diye isyan etti.

Konuyla ilgili bilgi almak isteyen haber merkezimiz de 187'ye gece boyu ulaşamadı.

Sabah saatlerinde  Torosgaz'ın telefonu olan 0 246 223 73 00'a ulaşan haber merkezimiz yetkililerden 'Hat Tadilatı' dolayısıyla kesintiler yaşandığı bilgisini aldı. Vatandaşların 187'ye ulaşamamasının sebebini ise hatlarda yaşanan yoğunluk olarak açıkladı.

Torosgaz Yetkilileri hat tadilatının tamamlandığını ve gaz verilmeye başlandığını kaydederek "Hala kesinti yaşanan adresler varsa vatandaşlar bize ulaşarak bildirebilir" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum