Doğalgaza Zam mı Geliyor ?

Bakan Taner Yıldız, "doğalgaza zam var mı?" sorusunu cevapladı.Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, doğalgaz fiyatlarının her ay sonu değerlendirildiğini, şu anda Şubat sonu için zammın sözkonusu olmadığını söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Mart 2012 11:37
Doğalgaza Zam mı Geliyor ?

Bakan Taner Yıldız, "doğalgaza zam var mı?" sorusunu cevapladı.Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız,  doğalgaz fiyatlarının her ay sonu değerlendirildiğini, şu anda Şubat sonu için zammın sözkonusu olmadığını söyledi.

Taner Yıldız, gazetecilerin, doğalgaza zam olup olmayacağı şeklindeki sorularını cevaplandırdı.

Yıldız, olumsuz hava şartlarında hiçbir vatandaş ve sanayicinin doğalgazsız kalmaması için yoğun bir çalışma sarfettiklerini, tedarik ve sevkiyatta da herhangi bir sıkıntı çekilmediğini söyledi.

Her ayın sonunda bir değerlendirme yaptıklarını ve ham doğalgazdaki artışlarla dövizdeki dalgalanmaların  kendi içerisinde ele alındığını ifade eden Taner Yıldız,

"Şubat ayı da bu şekliyle bitti. Şimdi Mart ayındayız. Bütün kurumlarımızla beraber ay sonu itibariyle değerlendirmelerimizi yapıp kamuoyuyla paylaşıyoruz. Şubat ayında böyle bir gelişme olmadı" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.