Doğalgazın Gelmesi Hepimizin Elinde

Eğirdir’e doğalgazın gelmesi için İlçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz bir toplantı daha yaptı.

Yayınlanma:
Doğalgazın Gelmesi Hepimizin Elinde

Toplantıya, İlçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Esnaf Odası Başkanı Murat Yalkın, Şoförler Odası Başkanı İsa Demiralay, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Aslantürk, siyasi partilerin Belediye Başkan adayları ve az sayıda dinleyici katıldı.

4560 mesken abonesinden 2736’sının 335 TL abone parasını yatırması halinde Eğirdir’e doğalgazın gelmesi için düğmeye basılacağı açıklandı. Özel İdare tarafından Ziraat Bankası’nda açılan hesaba paranın yatması halinde doğalgazın gelmesinin hızlanacağını açıklayan İlçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, katılımcılarla neler yapılabileceği hakkında görüş alışverişinde bulunmak için toplandıklarını belirtti.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Belediye olarak vazifeye hazır olduklarını belirterek, halkın daha çok bilgi sahibi olması için Belediye Başkan adaylarının gittikleri görüşmelerde halkı aydınlatmalarını istedi. Başkan Özmeral ayrıca, sivil toplum kuruluşu başkanlarına da seslenerek “üyelerin harekete geçirilmesi” tavsiyesinde bulundu. Başkan Özmeral, “hızlı bir şekilde bu işi harekete geçirmek istiyorsak, öncelikle burada bulunan arkadaşlar hemen gidip Ziraat Bankası’nda açılan hesaba paralarını yatırmalı. Sonrasında da dalga dalga bu iş yayılmalıdır. Eğirdir’e doğalgazın erken gelmesi hepimizin elinde” dedi.

Toplantıya katılan dinleyiciler de düşüncelerini ve tavsiyelerini dile getirdikten sonra, toplantı sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.