Doğu Kampüsü Kapalı Otobüs Durağına Kavuştu

Doğu Kampüsü Kapalı Otobüs Durağına Kavuştu

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Aralık 2016 09:01
Doğu Kampüsü Kapalı Otobüs Durağına Kavuştu

Süleyman Demirel Üniversitesi Doğu Kampüsü’nde geçtiğimiz dönemin sonundan beri yapımı süren kapalı otobüs durağı bugün öğrencilerin hizmetine girdi.

SDÜ Yönetimi,  SDÜ Öğrenci Konseyi, Isparta Belediyesi ve Isparta Özel Halk Otobüsü Kooperatifi’nin ortak projesi olan kapalı otobüs durağı projesinin ilki Doğu Kampüsü’nde faaliyete başladı. Geçtiğimiz yıl öğrencilerin kış aylarında aşırı soğuklarda otobüs beklemekte çektiği zorlukları iletmesi üzerine çalışmalarına başlanılan projede bugün sona gelindi.

Öğrenci Konseyi Ferdi Alakuş ve ekibi bugün öğle saatlerinde yeni açılan otobüs durağına bir ziyarette bulunarak durak hakkında istek ve şikayetleri dinledi. Öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaşan ekip, tek tek şikayerleri dinleyerek otobüslerde bilgilendirmeler yaptı.

Bu süreçte desteğini esirgemeyen kooperatif başkanı Mehmet Yavuz’a teşekkür ettiğini söyleyen Alakuş, “ Yeni durağımız okulumuza ve tüm öğrenci arkadaşlarımıza hayırlı olsun, inşallah bu projeyi kooperatifimizin desteğiyle diğer kampüsümüze de taşıyacağız, otobüslere binişleri hızlı ve kolay hale getireceğiz.” dedi. 

1.20161214191450.jpg

2.20161214191503.jpg

3.20161214191516.jpg

Haber: Onur Küçük (AJANS32) 

BU HABERİ İLK DEFA AJANS32'de OKUYORSUNUZ.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum