Doktorlar Tıp Balosunda Buluştu

Isparta-Burdur Tabip Odası tarafından düzenlenen Tıp Balosu Serenler Otel’de gerçekleştirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Mart 2013 14:44
Doktorlar Tıp Balosunda Buluştu

Baloya Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, Isparta-Burdur Tabip Odası Başkanı İlker Yavuz, Yönetim Kurulu Üyeleri ile Burdur’da görevli doktorlar katıldı.

Gecede doktorlukta 30 ve 40 yılını dolduranlara plâket verildi. Meslekte 40 yılını dolduran Dr. Şeref Pınarbaşlı’ya plâketini Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya verdi. Konuşmasına Kanuni Sultan Süleyman’ın olmaya devlet cihân da bir nefes sıhhât gibi sözüyle başlayan Başkan Akkaya “aranızda bulunmaktan mutluyum. Burdur’umuzun insanına çok güzel hizmetler yapıyorsunuz. Her şeyin başı sağlık. Göreviniz çok kutsal ve şerefli bir görev. Sizleri kutluyorum.” Dedi.

Gecede daha sonra meslekte 30 yılını dolduran Kamil Canıgür ve geçen yıl vefat eden Dr. Gürcan Gökçe’ye plaketleri verildi. Gürcan Gökçe’nin Plâketi babası Ali Osman Gökçe'ye verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.