Dolar Bozdurana Ücretsiz Tatil Fırsatı

Dolar Bozdurana Ücretsiz Tatil Fırsatı

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Ağustos 2018 14:23
Dolar Bozdurana Ücretsiz Tatil Fırsatı

Eğirdir Kaymakamlığı tarafından yenilenerek hizmete açılan Barla Otel, ülke çapında devam eden döviz bozdurma kampanyasına destek vererek; dolar veya euro bozduran vatandaşlarımız için ücretsiz tatil imkanı sunmaya başladı.

ABD Başkanı Trump öncülüğünde alınan Türkiye'ye karşı ekonomik yaptırım kararları, bir süredir Türk Lirasında değer kaybına sebep oldu. Bilinçli bir şekilde yürütülen bu gibi ekonomik saldırılarla mücadele edebilmenin en önemli yöntemlerinden biri de Türk Lirasına olan güveni gösterebilmektir. 

Eğirdir Kaymakamlığı bünyesinde faaliyet gösteren Barla Otel, Türk Lirasına destek olmak amacıyla başlattığı kampanyayla vatandaşlarımızın Halk Bank, Vakıf Bank veya Ziraat Bankalarının herhangi birinden yapacakları 1.500 Euro veya 2.000 Dolar döviz bozdurma işlemlerinde bir kişilik, bir gece ücretsiz kahvaltılı konaklama fırsatı sunuyor.

Vatandaşlarımız yapacakları işlemin dekontunu yanlarında getirip, ücretsiz tatil fırsatından istedikleri zaman yararlanabilirler. 

Muhteşem göl ve dağ manzarasıyla Barla Otel; Eğirdir'e 23 km uzaklıkta, Barla Köyünde misafirlerini bekliyor. Barla Otel Telefon: 0(246) 318 23 10

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum