D’OR Bistro & Lounge’den Isparta Turizmine Büyük Katkı

D’OR Bistro & Lounge’den Isparta Turizmine Büyük Katkı

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Nisan 2021 11:50
D’OR Bistro & Lounge’den Isparta Turizmine Büyük Katkı

Isparta’da İlk şubesini 2007’de açan D’OR Bistro & Lounge, yeni şubesiyle birlikte sadece şehir halkının değil, şehir dışı ve hatta yurt dışından Isparta’ya gelen misafirlerin de uğrak yeri haline gelmeyi başardı.

Bölge mutfağının yanı sıra dünya mutfağından da seçkin yemeklerin hazırlandığı zengin yemek menüsü ve kendi kalitesine ve tecrübelerine özgü içecekleriyle fark yaratan bir mekan haline gelen D’OR Bistro & Lounge, geniş çalışan kadrosuyla misafirlerini memnun etmeye devam ediyor.

Alanında uzman aşçı, barista ve garsonlarla birlikte, Süleyman Demirel Üniversitesi bünyesinde yer alan aşçılık ve turizm bölümü öğrencilerini de harmanlayarak geniş bir kadro oluşturmuş olan işletme, şehrin önemli istihdam kapılarından bir olmanın yanında, mesleki eğitimin de verildiği yer olarak göze çarpıyor.

Yaptığı başarılı çalışmalar ile bölgenin en önemli turistik yerlerinden olan Davraz Kayak Merkezi, Lavanta Bahçeleri, Eğirdir Gölü, Yazılı Kanyon, Kovada Milli Parkı, Sagalassos, Salda Gölü gibi bir çok zenginliği görmek için bölgeye ziyarete gelen yerli ve yabancı tüm turistlerin soluklanmak için uğradıkları bir yer haline gelen D’OR Bistro & Lounge Dünyaca ünlü yemeklerle birlikte, bölgeye has lezzetlerin de sunumunun yapıldığı başlıca yerlerden birisi olmayı başarmış durumda.

Bu sayede D’OR Bistro & Lounge şehre ve bölgeye turizm konusunda çok önemli katkılar vermeye devam ediyor.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.