'Dortmund İstese 6 Atardı'

Yorumcu Hasan Şaş, Galatasaray'ın Dortmund karşısında Avrupa kupalarındaki en kötü maçını oynadığını belirterek, "Dortmund halı sahada bile bu kadar rahat oynayıp pozisyonlara giremezdi. 6 gol gerekse 6 atarlardı" dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Ekim 2014 12:52
'Dortmund İstese 6 Atardı'

Galatasaray'ın eski antrenörü Hasan Şaş, Borussia Dortmund hezimetinin faturasını teknik direktör Cesare Prandelli'ye çıkarırken, ağır ifadeler kullandı.

Prandelli'nin hala Galatasaray'ın nasıl oynaması gerektiğini bilmediğini ifade eden Şaş, şunları söyledi:

- Prandelli Galatasaray'ın nasıl oynaması gerektiğini bilmiyor. 3'lü orta saha ile bu iş olmaz. Daha önce Hagi ve Rijkaard böyle oynadı, farklı yenilgiler aldılar.


LUCESCU GİBİ 4-5-1 OYNATABİLİRSİN
- Galatasaray'da seçimler yanlış yapıldı. Agresiflikten uzak oyuncular var. Bir takımda agresif olmayan oyuncular olabilir, ama orta sahayı öyle bir kalabalık dizersiniz ki, haddini bilerek oynamış olursunuz. Mesela Lucescu gibi 4-5-1 oynatabilirsiniz.

- Böyle oynamaya devam edersek, bundan sonraki Arsenal ve Dortmund maçlarında da 4 yeriz. Prandelli'nin bu inadından vazgeçmesi lazım.

6-1'LİK REAL MADRİD MAÇINDA BİLE DAHA İYİYDİ
- Galatasaray'ın Avrupa'da oynadığı en kötü maçlarından biriydi bu. 6-1'lik Real Madrid maçında bile daha iyiydi. O maçta Galatasaray'ın iyi oynadığı bir 30 dakika vardı.


HALI SAHADA BİLE BU KADAR RAHAT OLAMAZ
- Borussia Dortmund halı sahada oynasa bu kadar pas yapamaz, bu kadar rahat pozisyona giremez. Rölantiye aldı. Hafta sonundaki maçı düşündü. İnanın 6 gol gereken bir maç olsa 6 atardı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.