Dost Hayatı Bahanesiyle Dolandırıldığını İddia Etti

62 yaşındaki Muhammet Erdoğan, Yedişehitler Mahallesi’nde şahsına ait konutta kiracı olarak bulunan 25 yaşındaki Ş.V ile annesi Y. V’nin kendisini yaklaşık 22 bin lira kadar dolandırdığını iddia etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Ocak 2014 09:26
Dost Hayatı Bahanesiyle Dolandırıldığını İddia Etti

Bağlar Mahallesi’nde ikamet eden 62 yaşındaki Muhammet Erdoğan, Yedişehitler’de bulunan şahsına ait konutu 25 yaşındaki Ş.V ile annesi Y.V’ye 7 ay önce kiraya verdiğini belirtti. 3 ay önce anne ve kızın kendisine yakınlık gösterdiğini ileri süren Erdoğan, dolandırıldığını iddia etti.Ayrıca anne ve kız tarafından darp ve gaspa uğradığını ileri süren Erdoğan, konuyla ilgili mahkeme başvurduğunu ve hakkını arayacağını söyledi.

BİR GÜN EVLERİNDE YEMEK YEDİM ONDAN SONRA NE OLDUYSA OLDU
Anne ve kız hakkında oldukça ilginç iddialarda bulunan Muhammet Erdoğan, şunları söyledi: “Ben dul bekarım. Eşimden 35 yıl önce ayrıldım. Ş.V. dost hayatı yaşayalım dedi. Bende kendisini araştırmam gerektiğini söyledim. Aradan 3-5 gün sonra beni eve çağırdı, 2 bardak çayını içtim. Daha sonra tekrar gittim, yemek yedim. Ondan sonra ne olduysa benim kafam gitti. Gel diyor, gidiyorum, git diyor, gidiyorum. 3 tane kalın bilezik istedi, aldım. Evinin eşyasını yeni döşedim. Kirayı benim eski eşim alıyor. Onun kira parasını da ben ödüyorum. Elektrik, su paralarını ben ödüyorum. Kendisiyle bir ilişkim olmadı.

EVİMİ İSTEDİLER SONRA ARABA ALDIRDILAR
Annesi bana evi kızımın üstüne vereceksin dedi. Bende düşüneyim dedim. Daha sonra evden vazgeçtik, araba al dediler. 2000 model bir araba aldım. Arabanın satışını da kendilerine verdim. O gün akşam eve gittik, bana işimiz bitti evine gidebilirsin dedi. Arabayı babasına vermiş.
Beni evlerinde yatırdılar, cebimi yokladılar. Nüfus cüzdanımı ve fotoğraflarımı aldılar. Daha öncede Burdur Gelincik Yolu’nda beni gasp ettiler. Daha sonra kendileri hakkında savcılığa başvurdum. Savcılık takipsizlik vermiş, bende dosyayı Burdur Ağır Ceza Mahkemesi’ne götürdüm. Gasp olayından sonra strese girdim, 22 gün hastanede yattım. Odaya baskına geldiler, bende polisleri çağırdım. Kendileri hakkında şikâyetçi oldum. Ayrıca Belediye İşhanı önünde anne-kız beni darp ettiler. Darp raporu aldım. İddialarımla ilgili yargı süreçlerini başlattım.

22 BİN LİRAM GİTTİ
Geçen gün evlerine bir çiçek gitmiş. Üzerinde ‘seni seviyorum kalbimden’ yazıyormuş. Benden bilmişler ve şikâyetçi olmuşlar. Savcıya da durumu anlattım. Şuana kadar maddi olarak 22 bin liraya yakın param gitti. Hakkımı arayacağım.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum