Dostluk Kazandı

Dostluk Kazandı

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Aralık 2021 13:56
Dostluk Kazandı

Süleyman Demirel Üniversitesi Atatürk Spor Salonu, dostane bir mücadeleye ev sahipliği yaptı. “18 Aralık Dünya Göçmenler Günü” etkinlikleri kapsamında Üniversitemiz Uluslararası Öğrenci Topluluğu ile Isparta Valiliği İl Göç İdaresi Müdürlüğünce bir “Centilmenlik Maçı” düzenlendi.

spor-001.jpg

SDÜ’de öğrenim gören yabancı uyruklu öğrenciler ile Ispartaspor futbolcularının karşı karşıya geldiği maçın başlama vuruşunu, Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu ile Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı birlikte yaptı.

Dostluğun kazandığı maç, 3-3 beraberlikle sonuçlandı. Maç sonrasında Vali Ömer Seymenoğlu ile Rektör Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı, sporculara madalya ve hediyelerini verdi.

Uluslararası Öğrenci Topluluğu Akademik Danışmanı Öğretim Görevlisi İpek Gümüşcan, SDÜ ev sahipliğinde gerçekleşen ve dostane bir mücadeleyi sahalara taşıyan centilmenlik maçının öğrencilerin motivasyonu açısından önem taşıdığını kaydetti.

spor1-001.jpg

SDÜ Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğrencisi Hudas Hukur ise maçın eğlenceli bir mücadeleye sahne olduğunu dile getirerek etkinliğin gerçekleşmesine katkı sağlayan Isparta Valiliği İl Göç İdaresi Müdürlüğüne ve SDÜ’ ye teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.