Dövmedik Koşarken Düştü

Bayramın ilk günü eski hasmını arkadaşları ile birlik olup dövdükleri iddiası ile aranılan Abdullah G. Olaydan 3 gün sonra karakola gelerek teslim oldu

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Ağustos 2014 13:24
Dövmedik Koşarken Düştü

Yalvaç’ta bayramın ilk günü akşam saatlerinde Çarşı Mahallesi Oduncu Sokakta dövülerek hastanelik edilen Savaş Çivici olayının failleri olduğu iddiası ile polis tarafından aranılan 3 şüpheliden biri olan Abdullah G. teslim oldu.

Poliste verdiği ifadeden sonra Savcılıkta da ifade veren ve tutuklanma talebi ile Nöbetçi Mahkemeye sevk edilen Abdullah G. Tutuklanarak cezaevine konuldu.

Olayın gerçekleştiği Pazartesi gününden bu yana kayıp olan ve polis tarafından her yerde didik didik aranılan Abdullah G.’nin Perşembe günü polis merkezine gelerek görevlilere teslim olduğu öğrenildi. Diğer 2 şüpheliden ise halen haber alınamıyor.

BİZ DÖVMEDİK KOŞARKEN DÜŞTÜ
Belediye Özel Kalem’de hizmetli olarak görev yapan Savaş Çivici’nin feci şekilde dövülmesi olayı ile ilgili olarak şüpheli konumunda olan 3 kişiden biri olan Abdullah G. Poliste ve Savcılıkta verdiği ifadesinde şahısı kendilerinin dövmediğini koşarken düştüğünü iddia ettiği öğrenildi.

TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR
Olaydan sonra Yalvaç Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ve buradan hayati tehlike kaydı ile SDÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırılan Savaş Çivici’nin kaburga kemiklerinde kırıklar olduğu ve Göğüs Cerrahi Servisinde tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

EVİ DE KURŞUNLANMIŞTI
Savaş Çivici’nin Kızılca Mahallesi’nde bulunan evinin bir kaç ay önce aynı şahıslar tarafından av tüfeği ile kurşunlandığı bildirilmişti. Aynı tarihlerde bir işyerinin de kurşunlanması olayına karıştığı iddia edilen sanıklar tutuklanmış ilk duruşmada ise serbest kalmışlardı.

DİĞER ŞÜPHELİLERİN ARANILMASINA DEVAM EDİLİYOR
Savaş Çivici’nin dövülmesi olayına karıştığı iddia edilen M.A. F ve A.S’nin aranılmasına devam edildiği yakalanmalarının an meselesi olduğu öğrenldi.

MADENLİ’DE BİR KİŞİYİ DAHA DÖVDÜKLERİ İDDİA EDİLDİ
Şahısların bu olaydan sonra Madenli köyünde oturduğu belirlenen Davut Alkış isimli bir şahısı daha dövdükleri bu olayla ilgili de Gelendost Jandarması tarafından aranıldığı haber verildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.