DP Genel Başkanı Geliyor

Demokrat Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Ömer Levent, partisinin genel başkanı Gültekin Uysal’ın 27 Mart Perşembe günü Isparta’ya geleceğini duyurdu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Mart 2014 16:35
DP Genel Başkanı Geliyor

Mart ayında birçok siyasi konuk ağırlaya Isparta, seçime 3 gün kala Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ı ağırlamaya hazırlanıyor. DP Belediye Başkan Adayı Ömer Levent, Genel Başkan Uysal ile görüşme yaptığını ve kendisinin 27 Mart Perşembe günü Isparta adaylarına destek vermek amacıyla ilimize geleceğini açıkladı. Levent, “Sayın Genel Başkanımız Isparta’ya gelerek bizimle birlikte seçim çalışmalarına katılacak. Kendisi Isparta’yı çok önemsiyor. Sürekli olarak da telefonla arayarak bilgi alıyor” dedi.

Uysal’ın programı hakkında da bilgi veren Levent, “Sayın Genel Başkanımız ilk olarak parti binasında basın mensuplarıyla buluşacak. Daha sonra esnaf ziyaretleri gerçekleştireceğiz. Ardından Eğirdir’e geçerek, Ömer Şengöl’ün seçim bürosunu ziyaret edecek. Akşam da Kanal32’de canlı yayına katılacak” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum