DP Genel Başkanı Uysal Bugün Isparta'da

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın bugün ilimize geleceği öğrenildi. Uysal’dan önce bugün Isparta’ya gelen Genel Başkan Yardımcısı Aşkın Çelik, yerel seçimlerin flash partisinin DP olacağını bildirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Mart 2014 10:29
DP Genel Başkanı Uysal Bugün Isparta'da

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, bugün Isparta’ya geliyor. Saat 13.00’te Süleyman Demirel Üniversitesi önünde karşılanacak olan Uysal, oradan DP Belediye Başkan Adayı Ömer Levent’le birlikte esnaf ziyaretine çıkacak. Ardından Kanal32’de programa katılacak olan Uysal’ın bir süre daha ilimizde kalarak ayrılacağı bildirildi.

‘’SEÇİMLERİN FLASH PARTİSİ BİZ OLACAĞIZ’’
Uysal’dan önce dün Isparta’ya gelen DP Genel Başkan Yardımcısı Aşkın Çelik, ‘’Partimiz yerel seçimlere beklenmeyen bir sonuca imza atacak. Adayımız Ömer Levent Isparta’da çok sevilen bir isim. Genç olması da toplumda ayrı bir heyecan oluşturuyor. Daha birkaç saattir Isparta’da olmama rağmen Levent’e olan teveccühe şahit oldum. İnşallah bu seçimlerde halkımız yetkiyi Levent’e verecektir. Genel Başkanımız Sayın Gültekin Uysal geliyor. Isparta’ya gelmeyi kendisi çok istedi. 9. Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel’in de memleketi olarak buraya çok önem veriyor. İnşallah güzel bir gün geçireceğiz’’ diye konuştu.

‘’TÜM PARTİLİLERİMİZİ BEKLİYORUZ’’
Bu arada Çelik, Uysal’ın Pazar günü saat 13.00’de SDÜ önünde karşılanacağını bir kez daha hatırlatarak, ‘’Tüm partililerimizi Genel Başkanımızı karşılamaya davet ediyorum’’ şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum